Σκοπεύετε να δημιουργήσετε μια εταιρεία; Το New Co Helsinki θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Η επιχείρηση NewCo της πόλης του Ελσίνκι δημιούργησε την ηλεκτρονική έκδοση «Immigrant Entrepreneurs – Πώς να γίνεις επιχειρηματίας στη Φινλανδία» για τους μετανάστες που σκέφτονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση στη Φινλανδία.

Ταυτόχρονα, είναι μια υπηρεσία για ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και σκέφτονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση στο Ελσίνκι ή αλλού στη Φινλανδία. Στόχος της έκδοσης είναι, μεταξύ άλλων, να καθοδηγήσει τους μελλοντικούς επιχειρηματίες σε θέματα αδειών, καθώς και να βοηθήσει επιχειρηματικούς συμβούλους και άλλους που εργάζονται με αυτά τα θέματα στο πλαίσιο της καθημερινής τους συμβουλευτικής εργασίας.

Η πορεία εξυπηρέτησης του επιχειρηματικού ενθουσιασμού και της τεχνογνωσίας, που προβλέπεται από τη δημοσίευση, εγγυάται στους επιχειρηματίες με μεταναστευτικό υπόβαθρο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για επιτυχία.

«Όταν πρόκειται για κάλυψη, η έκδοση είναι η πρώτη του είδους της στη Φινλανδία. Στόχος μας ήταν να συγκεντρώσουμε τις αποσπασματικές πληροφορίες και τους διάφορους νόμους σχετικά με τη χορήγηση αδειών και έγκυρα θέματα, προκειμένου να βοηθήσουμε τους μετανάστες επιχειρηματίες στη διαδικασία εκκίνησης «, δηλώνει ο Toivo Utso, επικεφαλής των υπηρεσιών.

Η νέα ηλεκτρονική έκδοση καλύπτει επίσης όσους επιθυμούν να είναι επιχειρηματίες σε άλλα μέρη της Φινλανδίας. Η έκδοση παρουσιάζει τις ευκαιρίες για την έναρξη διαφορετικών μορφών επιχειρήσεων, ανάλογα με τη χώρα προέλευσης και τον τόπο κατοικίας του ατόμου. Επιπλέον, η δημοσίευση συνοψίζει τις νομικές υποχρεώσεις ενός επιχειρηματία και δίνει πρακτικές συμβουλές για την επιτυχία της επιχείρησης.

www.business finland.fi